ON LINE

9 Ιουνίου 2015

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ!


<<Οι περισσότερες από εμάς έχουν θεματάκια με τις πεθερές μας..!! Υπάρχουν βέβαια και μερικές ΠΟΛΥ τυχερές που τα πάνε περίφημα.. (μειοψηφιιιιιιιιιίααααααα!!!!)


Μέσα στα πολλά είδη πεθερών που υπάρχουν, είναι και οι παντογνώστες!! Αυτές που τα ξέρουν όλα, που έχουν άποψη για όλα.. Σε θέματα που όντως γνωρίζουν, και σε θέματα που δεν έχουν καμία, μα καμία επαφή… Μια από αυτές λοιπόν είναι και η δικιά μου..!!!!





Πρόσφατα, είχα την μικρή μου πριγκίπισσα άρρωστη (πυρετούς, διάρροια και δεν συμμαζεύεται… ).. Μας πρότεινε λοιπόν ο παιδίατρος για καλό και για κακό να πάμε να της κάνουμε γενική και καλλιέργεια ούρων μήπως και είχαμε τσιμπήσει καμιά ουρολοιμωξούλα… (-σαφέστατα ενημερώθηκε επί του θέματος και η γλυκούλα μου-).. Η οποία έβγαλε αμέσως διάγνωση: «Καραμπινάτη ουρολοίμωξη είναι» ..
Μετά από πολύ ταλαιπωρία, αϋπνία, κλάμα, παρακάλια ( μπας και κάνει τσισάκια η μικρή να τελειώνουμε) οι εξετασούλες βγήκαν όλες καθαρές… Και τότεεεεε ξεκίνησε το θέατρο του παραλόγου..
«Με τέτοιο πυρετό και αυτά τα συμπτώματα, η μικρή έχει σίγουρα ουρολοίμωξη… Από κάπου πρέπει να άρπαξε πούντα… » (μην με ρωτήσετε που κολλάνε αυτά τα 2 μεταξύ τους…)
Μα «μητέρα» οι εξετάσεις όλες βγήκαν κανονικές!!! Ο λαιμουδάκος καθαρός, ακροαστικά ανύπαρκτα, αυτάκια φανταστικά… Δεν γίνεται.. !!!!! Και να σου ανά μισή ώρα τηλέφωνα να δει τι κάνει η μπέμπα (που σημειωτέον υπό φυσιολογικές συνθήκες μας θυμάται 1-2 φόρες στις 2 βδομάδες περίπου.. Και πάντα, μα πάντα μιλάει με τον γιό της-το δικο μου κινητό δεν το έχει.. Αλλά αυτό είναι ένα κεφάλαιο που θα αναλυθεί κάποια άλλη στιγμη..)
Και ξαφνικά εκτός από πυρετό να σου και τα νερουλά κακάκια μας…!! Γαστρεντερίτιδα η κιουρία… Και εκεί αλλάζει το διήμερο τροπάριο της πεθεράς-γιατρού-παθολόγου-παντογνώστη…
«Δοντάκια είναι…. Και ο πατέρας της όταν έβγαζε δόντια έτσι μου έκανε πυρετούς και διάρροιες… Ααααχ αυτά τα γονίδια.. Από τον μπαμπά της το πήρε και αυτό» (και να σου τα γέλια και η περιφάνεια …!!!)
Μα «μητέρα» ο γιατρός που είδε και το στοματάκι της δεν είδε δοντάκια να κάνουν την εμφανισή τους.. Ναι μεν είναι πρησμένα αλλά δεεεεεν…. Και εκτός αυτού το 39,3 δεν δικαιολογεί δόντια…
«Τι λέει καλεεεεέ… Μπορεί να μην βγάζει ακόμη δοντάκια, αλλά αυτά βράζουν από μέσα, φουντώνουν, προετοιμάζονται.. Τι είναι το παιδί για να βγάλει δόντια από 6 μηνών? Χαχα… Εμένα να ακούς έτσι μου έκανε και ο άντρας σου…»
Λοιπόν φίλες μου εάν έχετε κάποιο ιατρικό νόσημα, ή κάποια απορία, ή οποιοδήποτε άλλο θέμα μην διστάσετε…!! Ρωτήστε την πεθερά σας!!!                                                                                                                 
ΕΚΕΙΝΗ ΞΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!>>


**Να ευχαριστήσουμε την φίλη μας Κατερίνα Π. που μοιράστηκε την ιστορία της!

Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε και την δική σου ιστορία!!!



Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα
*φωτο από funnybook


2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σε πολλόυς θυμίζει "κάποια"! Δυστυχώς ειναι το μοναδικό είδες που δεν απειλειται από εξαφάνιση! χιχιχι

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!